Haarproducten

Victor Toro

Victor Toro, een Spaans luxemerk voor natuurlijke haarverzorging dat een opwindende mijlpaal vormt in de sector van de luxecosmetica.

 

Een gevierde Spaanse stylist met tientallen jaren beroepservaring, heeft zijn hele leven samengewerkt met vooraanstaande mode-uitgevers op catwalks en fotoshoots voor tijdschriften.

 

Een complexe maar harmonieuze combinatie van natuur, technologische prestaties en vakmanschap met tientallen jaren ervaring in haarverzorging.

 

Een luxueus en natuurlijk haarverzorgingsmerk met uitzonderlijke resultaten op het gebied van werking en welzijn. Een productlijn die alle haarproblemen aanpakt en tegelijkertijd het verouderingsproces bestrijdt.

 

Het merk

Voor het eerst binnen de luxe haarverzorgingssector is het belangrijke actieve ingrediënt B-Circadin gebruikt. Een molecuul geïnspireerd door de winnaar van de Nobelprijs voor de Geneeskunde 2017 en gebaseerd op het circadiaans ritme. Dit verbazingwekkende botanische extract hersynchroniseert de biologische klok van de cellen om de perfecte balans van zowel het haar als de hoofdhuid te herstellen. Dit actieve ingrediënt is terug te vinden in het hele assortiment.

 

Haarproducten en behandelingen die zich richten op het welzijn van zowel de gebruiker als het milieu, met een oprecht geweten dat kwesties van milieu- en sociale verantwoordelijkheid aanpakt en tegelijkertijd een maximale efficiëntie bereikt.

 

Een genderneutraal merk.

 

De producten zijn veilig voor alle haartypes:

ze zijn schoon, natuurlijk, veganistisch en niet getest op dieren.

 

 

De collectie

Ongelofelijke natuurlijke producten en behandelingen voor alle haartypes en behoeften die zachtjes reinigen, behandelen en de gezondheid van de microbiota van de hoofdhuid en het haar weer in evenwicht brengen. Verzorging om het haar te behandelen, herstellen, weer in balans te brengen en te beschermen met de rijkdom en textuur van de meest luxueuze moisturisers. Wat ongekende resultaten oplevert.