Pedicure

Goede voetverzorging, een must!

U ziet er natuurlijk graag goed uit. De dagelijkse zorg voor uw uiterlijk vindt u heel gewoon. Maar hoe zit dat met uw voeten? Wanneer krijgen die aandacht? Pas als de nagels pijnlijk zijn, het eelt branderig aanvoelt of de likdoorn steekt? Met een goede, regelmatige verzorging van uw voeten zijn deze problemen te voorkomen.

Wij kunnen u daarbij helpen.

 

 

Voor wie?

Van jong tot oud: iedereen heeft baat bij een goede voetverzorging. Of u nu veel zit, staat of loopt. Want realiseert u zich wel eens, dat het hele gewicht van uw lichaam vaak op de voeten neerkomt?

En wist u dat als de voeten pijn doen, ongemerkt ook de houding kan veranderen?

Daardoor kunnen weer rug- of nekklachten ontstaan.

 

 

De werkwijze:

Wij bekijken nauwkeurig de huid en de nagels van uw voeten. Voor een optimale hygiëne worden uw voeten echter eerst gedesinfecteerd. De behandeling bestaat onder meer uit het weghalen van eelt en likdoorns, het op de juiste manier knippen, verzorgen van de zijkanten van de nagels en het polijsten van de nagelplaat.

Met behulp van moderne apparatuur wordt u snel en pijnloos geholpen. Als de conditie van voet en been dit toelaat, wordt de behandeling met een ontspannende massage afgerond.