KOH Cosmetics: de exclusieve en meest doeltreffende verzorging voor handen en nagels!

 

KOH Cosmetics biedt specialistische producten voor diepwerkende Hand- & Nagelverzorging en wil iedere vrouw op de wereld het genot van haar producten laten beleven. Pure schoonheid is een wisselwerking tussen lichaam en geest en het vinden van een harmonieuze relatie tussen beide. Draagt bij aan uw lichamelijk welzijn door haar zeer specialistische en diepwerkende producten. Draagt bij aan uw mentaal welzijn door haar zachte texturen, heerlijke geuren en harmonieuze weldaad.

 

Het goed hydrateren van de handen het hele jaar door, zowel in de winterperiode als de zomer, is essentieel voor de handen en nagels. Het verwennen van de nagels is niet moeilijk of tijdrovend maar voelt als een beloning en geeft je veel plezier. Minimaal 1x per week. Het 3 – stappenplan van KOH is een verwennerij en geen verplichting, vooral wanneer je het resultaat ziet.

Mooi verzorgde nagels een must, de trend van vandaag!

Stap 1: Reinigen

Als eerste is het reinigen van de nagel van belang. Met de Purifying Polish Remover, worden oude nagellakresten verwijderd maar ook resten van vet/olie die op de nagel voorkomen. Door het reinigen van de nagel zal nieuwe nagellak aanhechten en verzorgingsproducten hebben meer effect op schone nagels. Purifying Polish Remover van KOH is een milde remover zonder aceton, verwijdert, verzorgt en heeft een aangename geur.

 

Stap 2: Verzorgen

A) Vijlen: Met de kristallen vijl, de nagels weer mooi in vorm vijlen. Om haakjes en scheurtjes te voorkoen is het belangrijk om dit te doen; altijd van buiten naar binnen en maak géén "zaag" beweging. De nagel bestaat uit 3 lagen, en door de druk bij het knippen laten deze lagen los en is de kans op vocht, vuil, scheurtjes en haakjes des te groter. Vijlen geeft niet alleen vorm aan de nagel, maar maakt hem desgewenst korter en sluit de nagel af.

 

B) Nagelriem: Om de groei van de nagel te bevorderen is het terugduwen van de nagelriemen belangrijk en voorkomt het vorming van ribbels op de nagel. De nagelriem kan door externe invloeden uitdrogen en strak staan. Met de Purifying Cuticle Response wordt de nagelriem soepel gemaakt, laat deze even intrekken en vervolgens met de KOH Nail Pusher and Cleaning Stick de nagelriem terugduwen.

 

Stap 3: Onderhouden

A) Om een soepele nagelriem te behouden en droge huid rondom te voorkomen, wordt het gebruik van de KOH Nourishing Cuticle Brush aangeraden. Tevens is hij ontstekingsremmend. Handig voor in de tas om elke dag te gebruiken.

 

B) Om de algehele conditie van de nagel te onderhouden is het aanbrengen van de Essentail Nail Serum een must. Voor het slapen gaan de nagels inmasseren. De ingrediënten zoals amandel-, castor- en primrose olie en palmitate kunnen de hele nacht inwerken.

 

 

En vergeet vooral niet de handen: bescherm ze met de Essential Hand Nourisher tegen pigmentvlekken, droogte en/of ruwheid!