Age summum

Laat uw huid jaren jonger lijken!

GUINOT, specialist in anti-aging, heeft Age Summum gecreëerd, een behandeling waarin technologie gecombineerd wordt met exclusieve grepen voor een zichtbaar resultaat op tekenen van veroudering.

 

 

Krachtige werkzame bestanddelen, de huid lijkt spectaculair jonger

De schoonheidsspecialiste begint de behandeling met de Dermabrasion-peeling die de huid bevrijdt van dode huidcellen en de huid gladstrijkt door jonge cellen bloot te leggen.

 

Onder haar deskundige vingers laat de schoonheidsspecialiste het regenererend Age Summum-serum met 56 ingrediënten van het cellevenmilieu en bijzonder geconcentreerde, pure Vitamine C in de huid doordringen. Deze unieke bestanddelen die in ziekenhuisomgevingen gebruikt worden om nieuwe huid te maken, regenereren de celactiviteit doeltreffend en geven de huid zo nieuw leven.

 

De behandeling wordt voortgezet met de anti-agingmassage met 15 exclusieve grepen die de weefsels verstevigen en de huid verkwikken.

 

De Age Summum-behandeling wordt afgerond met het aanbrengen van het Masque Age Summum gedrenkt in Pro Collagène. De huid wordt onmiddellijk strak getrokken.

 

Aan het einde van de behandeling lijkt de huid meteen jonger en zijn de tekenen van veroudering verminderd.