Détoxygène

Laat uw huid ademen

Elke huid kan verstikt raken... en niet alleen in de stad! De omgeving maar ook de manier van leven zijn van invloed op de schoonheid van de huid.

 

Vervuiling zet zich op de oppervlakte van de huid af, die niet meer kan ademen: deze vervuilende deeltjes zijn afkomstig uit luchtvervuiling (uitlaatgassen, tabaksrook) of vervuiling thuis (ongeluchte ruimtes, stof).

De manier van leven (slechte voeding, slaapgebrek, stress) verstoren de balans van de huid en verhogen de productie van gifstoffen: de huid wordt verstikt door vervuiling en gifstoffen en verliest zijn stralende uiterlijk.

 

De Détoxygène-behandeling kan worden voorgeschreven zodra de huid hieraan behoefte heeft en is geschikt voor elk huidtype.

 

 

De huid wordt ontgift en straalt

De dubbele enzymatische en mechanische peeling verwijdert de dode huidcellen en vervuiling voor een gladde, verfijnde huid.

 

Het masker, een cruciale etappe van de behandeling, ontgift de huid door de vervuilende deeltjes als een magneet te vangen en te elimineren. Het absorbeert ook gifstoffen en onzuiverheden.

 

De massage bevordert de zuurstofopname door de huid dankzij manuele technieken en werkstoffen die het zuurstofverbruik door de cellen verhogen, waardoor de celstofwisseling wordt gestimuleerd.

 

Meteen na de behandeling haalt de huid weer adem en straalt als vanouds.