Hydra peeling

Hét alternatief voor cosmetische ingrepen

Om de tekenen van veroudering tegen te gaan, de huid te verhelderen en bruine vlekken te verzwakken, heeft GUINOT de Hydra Peeling-behandeling ontworpen. Deze behandeling vormt een echt alternatief voor cosmetische ingrepen en biedt meteen na de behandeling zichtbare resultaten en een stralende huid.

Na een schoonheidsconsultatie zal uw schoonheidsspecialiste u de behandeling aanraden die aansluit bij de gevoeligheid van uw gezicht.

 

 

De Hydra Peeling-behandeling wordt in twee protocollen voorgesteld

  • Hydra PH-Peeling: scrubt grondig om tekenen van veroudering en pigmentvlekjes te verminderen en de huid te verhelderen.
  • Hydrabrasion-Peeling: verwijdert dode huidcellen aan de oppervlakte van de huid en laat de huid stralen. Deze versie wordt aanbevolen voor de gevoelige huid.

 

Na de peelingfase voert de schoonheidsspecialiste de regenererende massage uit die ontspant en de celactiviteit stimuleert, voor een nieuwe huid-effect.

 

De behandeling eindigt met het aanbrengen van het Hydrea Beauté-masker, een verfrissend en rustgevend peel-offmasker dat als een tweede huid verwijderd wordt.

 

In slechts 45 minuten is de huid weer 'als nieuw': de huid straalt en is helder, pigmentvlekjes zijn verminderd en de huid ziet er jonger uit.