Lift summum

De liftende behandeling, aangepast aan elke zone

De Lift Summum-behandeling is de liftende behandeling met een liftend, verstevigend effect op alle zones die getroffen worden door verslapping.

Deskundige grepen worden gecombineerd met bijzonder actieve verstevigende werkstoffen, voor een onmiddellijk zichtbaar liftend effect. De werkzame bestanddelen van de behandeling herstellen de elasticiteit van de huid.

 

 

Strijkt glad, modelleert en verstevigt

De schoonheidsspecialiste begint de behandeling met een scrub die de huid bevrijdt van dode huidcellen en de nieuwe cellen blootlegt. Vervolgens voert de schoonheidsspecialiste 15 liftende en verkwikkende grepen uit om de huid te verstevigen.

 

De behandeling wordt vervolgd met het aanbrengen van de Traceur Anti-Rides in elke rimpel van het gezicht en het decolleté. Het specifieke mondstuk is zo ontworpen dat druk- en massagebewegingen kunnen worden uitgevoerd die de weefsels en de huid gladstrijken via een non-invasieve methode.

 

De behandeling wordt afgesloten met het aanbrengen van specifieke maskers, één voor het gezicht en één voor het decolleté, die het stevigheidseffect aanvullen.

 

Na de behandeling is de huid onmiddellijk en zichtbaar verstevigd en gelift. De ovale gezichtsvorm is verduidelijkt en het decolleté gladgestreken.